6 oktober 2014

Tro på dig själv

Tro. För att lyckas med något i livet så måste man tro på att man faktiskt kan lyckas med något också, du måste tro på dig själv. Det spelar heller ingen roll vad andra tror, tycker eller tänker kring dig eller dina idéer, det viktiga är att du själv tror att du kan genomföra och lyckas med dina mål. Tro är inte heller något som växer på träd eller kommer med posten, om man har en väldigt låg självkänsla så kan det för utomstående vara obeskrivligt svårt att tro på […]

0
Publicerat av:
BORNER

Tro.

För att lyckas med något i livet så måste man tro på att man faktiskt kan lyckas med något också, du måste tro på dig själv. Det spelar heller ingen roll vad andra tror, tycker eller tänker kring dig eller dina idéer, det viktiga är att du själv tror att du kan genomföra och lyckas med dina mål.

Tro är inte heller något som växer på träd eller kommer med posten, om man har en väldigt låg självkänsla så kan det för utomstående vara obeskrivligt svårt att tro på sig själv. Bara för att du känner så betyder det inte att du inte kan förändra det, du har makten.

Om din tro nu skulle kännas helt hopplös för dig så sätt inte alltför höga mål. Alla måste börja någonstans här i livet, du måste börja bygga upp dig själv först innan du kan nå dina allra högsta drömmar, men detta kan faktiskt gå snabbare än du tror. Dock enbart om du själv prioriterar om dina mål och istället väljer ett tillfälligt mål som mer eller mindre alla klarar av.

Du kan nöja dig med att arbeta med ett simpelt enkelt jobb ett tag, det finns ingen skada i det, tvärtom. När du väl kommit ut och ser att: Visst jag kan ju det här galant, jag kan jobba, jag klarar det, det var inte så svårt. När du kommit så långt kommer din självkänsla växa i en enorm takt och med den också din tro på dig själv. Efter detta kan du sätta ännu högre mål och arbeta dig uppåt, detta är en process som är värd varje dag.

Har du kanske en mer avancerad plan för din framtid? Kanske starta ett eget företag eller genomföra en utbildning för ett högkompetensjobb då måste du för att väl kunna tro på dig själv helt och hållet, tänka igenom dina idéer noggrant för sedan ägna tid åt att räkna på om din affärsidé kan hålla, eller om du verkligen orkar genomföra den där långa utbildning just nu. Men om du tror på dig själv och dina planer så tveka absolut inte. Kör bara, det kan bara gå fel, alla lär sig av sina misstag och blir efter det mer fylld av kunskap.

Tro på dig själv, sätt dina mål utifrån dig själv och din livssituation, tveka inte, kör.