Tjäna pengar med American Consumer Opinion

Post navigation

Som en del av mitt lilla test av möjligheterna att tjäna pengar på betalda undersökningar registrerade jag mig i går på American Consumer Opinions sajt. Organisationens undersökningar riktas även till konsumenter utanför USA.

Jag var tvungen att svara på en hel del frågor om jobb och familj, vilket är fullt förståeligt men kanske inte helt komfortabelt. Nu ska vi se om jag får delta i några undersökningar och vad dessa i så fall ger i form av betalning.

Baserat på de uppgifter jag lämnat så kan jag få delta i kvalificeringsundersökningar (screeners) och genom att fylla i dessa kvalificerar jag mig automatiskt för ett lotteri där prispotten ligger på 10 000 dollar.

Kvalificerar jag mig sedan för att delta i en undersökning kan jag tjäna mellan 2 och 50 dollar genom att delta, beroende på undersökningens omfång.

Enligt ett e-postsvar från organisationen så har jag i alla fall, genom att registrera mig på sajten, kvalificerat mig för deras månadslotteri, där jag kan vinna 250 dollar (vissa liknande tjänster betalar i Bitcoin).

Uppdaterat: Det tog några dagar, men i förrgår damp den ner, den första inbjudan till en kvalificeringsundersökningen, eller screenern, för American Consumer Opinions. Undersökningen tog bara några minuter att svara på och frågorna handlade om allt från vilka prylar vi hade i hemmet till den språk som talades och de sjukdomar som vi drogs med. Vissa frågor kan onekligen betecknas som känsliga, men eftersom ingen i familjen dras med några ”spännande” sjukdomar så kändes det rätt okej att svara på allt.

Genom att besvara den här screenern så har jag kvalificerat mig till ACOPs månatliga utlottning av 10 000 dollar. Hittills har jag med andra ord bara sett till att komma med i två utlottningar av pengar, men inte tjänat en enda cent.