9 oktober 2014

Hur man får ett jobb man vill ha!

Världen är framför dina fötter, du kan välja att göra vad du vill, det är du som styr. Om du verkligen vill ha ett jobb, vad hindrar dig från detta? Jag vet att det ligger mycket rädsla och fruktan bakom, jag vet att det är svårt att tro på sig själv, att våga ta det dära tunga steget. Det är svårt, livet är svårt. Aceptera det och strunta sedan i att det är svårt, det är faktiskt så för dem flesta. När du lärt dig att aceptera detta, så vad […]

0
Publicerat av:
BORNER

Världen är framför dina fötter, du kan välja att göra vad du vill, det är du som styr.

Om du verkligen vill ha ett jobb, vad hindrar dig från detta?

Jag vet att det ligger mycket rädsla och fruktan bakom, jag vet att det är svårt att tro på sig själv, att våga ta det dära tunga steget. Det är svårt, livet är svårt. Aceptera det och strunta sedan i att det är svårt, det är faktiskt så för dem flesta.

När du lärt dig att aceptera detta, så vad hindrar dig då från att söka det där jobbet? Du kanske skickar iväg ett mail, men det räcker tyvärr inte. Om du verkligen vill ha det måste du TA det. Ring dom, åk dit och presentera dig sälj in dig själv! Var på! Gör du detta så ökar du dina chanser med tio tusen %.

Nu kommer vi till problemet med detta, du kanske känner ”Det där är ju inte bara att göra..”
Ja, du har rätt, det kan vara jättesvårt. Om man redan mår dåligt tar det emot ännu mer, om man har dålig självkänsla kan det kännas som tortyr att göra alla dem sakerna. Om man redan är på botten och knappt kan titta på sig själv i en spegel så kanske det känns helt omöjligt att göra det.

Jag tänker inte ljuga för dig och säga att det är lätt, du har rätt, det är svårt!

Men om du bara för en dag. biter ihop dina tänder och struntar i hur dåligt eller svårt det än är och känns, om du bara för en dag mailar, ringer, och går dit och presenterar dig och bara biter ihop.
Då har du en otroligt hög sannolikhet för att få det jobbet du vill ha. Mäklare, Polis, Konsult etc. Du behöver bara bita ihop just då, för en dag. Sen är smärtan över.

Tro mig, det är värt det! Jag vet att det är svårt! men det är SÅ, jävla värt det. Det kommer ge dig lycka och hela du kommer att växa.

Vill du veta vad det bästa med allt det här är?
Du kan inte få mer än ett nej. Thats it, trots att det känns hemskt för dig och tar emot i hela kroppen så är det absolut värsta som kan hända att du får ett nej. Hemskare än så är det inte.

Så, Bit ihop och kör! tveka inte! du kan bara vinna och växa!