11 oktober 2014

Bästa räntan hos Marginalen Bank?

Mindre finansinstitut brukar vara dem som erbjuder de högsta räntorna, ofta med krav på låsning av sparandet under lång tid och med avsaknad av insättningsgaranti, men nu går Marginalen Bank till ränteoffensiv. Låser du dina sparade pengar till 1 år så får du fyra procent i ränta. Det fiffiga med bankens högräntekonto är dessutom att du kan göra fler insättningar eftersom och få fyra procent på de pengarna också. Efter den året så sjunker räntan till högst respektabla 3,35 procent. Du kan ta ut pengarna i förtid men då får […]

0
Publicerat av:
BORNER

Mindre finansinstitut brukar vara dem som erbjuder de högsta räntorna, ofta med krav på låsning av sparandet under lång tid och med avsaknad av insättningsgaranti, men nu går Marginalen Bank till ränteoffensiv.

Låser du dina sparade pengar till 1 år så får du fyra procent i ränta. Det fiffiga med bankens högräntekonto är dessutom att du kan göra fler insättningar eftersom och få fyra procent på de pengarna också. Efter den året så sjunker räntan till högst respektabla 3,35 procent. Du kan ta ut pengarna i förtid men då får du nöja dig med den lägre räntan.

Det här gäller dock bara om du sätter in mindre än 5 000 000 kronor. För belopp som överstiger detta får du nöja dig med reporäntan, för närvarande 3,0 procent.