9 november 2014

Vad är ett konsumtionslån?

Ett konsumtionslån är ett lån som du kan använda till vad du vill. Det kan vara drömbilen, drömresan, en platt-TV eller något helt annat. Det handlar alltså om pengar som du kan använda som du vill. Konsumtionslån beviljas ofta snabbt och ses därför ibland som ett ”här och nu”-lån. Det gör att man får tillgång till pengarna direkt. Det snabbaste och enklaste sättet att få ett konsumtionslån är att låna pengarna via Internet. Ofta tar det inte mer än några minuter från att du har ansökt om lånet, tills du […]

0
Borner
Publicerat av:
BORNER

Ett konsumtionslån är ett lån som du kan använda till vad du vill. Det kan vara drömbilen, drömresan, en platt-TV eller något helt annat. Det handlar alltså om pengar som du kan använda som du vill.

Konsumtionslån beviljas ofta snabbt och ses därför ibland som ett ”här och nu”-lån. Det gör att man får tillgång till pengarna direkt. Det snabbaste och enklaste sättet att få ett konsumtionslån är att låna pengarna via Internet. Ofta tar det inte mer än några minuter från att du har ansökt om lånet, tills du får besked om lånet beviljats eller ej. Dessutom behöver man ofta ingen säkerhet för dessa konsumtionslån via Internet.

Vem kan få ett konsumtionslån?

I stort sett alla människor kan låna pengar för konsumtion. Det finns massvis av möjligheter att både få snabba och billiga lån för att finansiera köp av konsumentprodukter.
Personer som har betalningsanmärkningar har tidigare haft svårt att få ett lån beviljat, men idag har även personer med betalningsanmärkningar möjlighet att få ett konsumtionslån. Det är inte alla företag som lånar ut pengar till personer som har betalningsanmärkningar, men det blir allt fler som gör det. Det har skapat möjligheter för att hitta ett lån som passar just dig.

Det är lätt att ansöka om ett konsumtionslån. Det går att göra ansökan via Internet och det tar ofta inte mer än några minuter. En fördel med konsumtionslånet är man inte behöver gå till banken för att låna pengar och att det inte krävs någon säkerhet. Man slipper dessutom redogöra för vad pengarna ska användas till.