11 oktober 2014

Om oss

Utlåningsbranschen är full av förvirrande prissättning, överraskande avgifter och hårda krav på återbetalning. Men vi på Borner är inte som de andra. Vårt uppdrag är att hjälpa hårt arbetande människor att uppfylla sitt ekonomiska ansvar med pålitlig kredit. Borner är en stockholmsbaserad verksamhet som värnar om tydlig information och värdeskapande verktyg. Vi är stolta över vår förmåga att hjälpa andra med deras lånebehov, och assistera dem och deras familjer. Medan vår huvudtjänst är ett verktyg för små och korta lån, har vi också som mål att ge våra användare den […]

0
Borner
Publicerat av:
BORNER

Utlåningsbranschen är full av förvirrande prissättning, överraskande avgifter och hårda krav på återbetalning.

Men vi på Borner är inte som de andra. Vårt uppdrag är att hjälpa hårt arbetande människor att uppfylla sitt ekonomiska ansvar med pålitlig kredit.

Borner är en stockholmsbaserad verksamhet som värnar om tydlig information och värdeskapande verktyg.

Vi är stolta över vår förmåga att hjälpa andra med deras lånebehov, och assistera dem och deras familjer. Medan vår huvudtjänst är ett verktyg för små och korta lån, har vi också som mål att ge våra användare den bästa informationen de kan hitta. Vi förstår våra användares behov, och vi gör det till en prioritet att leverera det som man kan förvänta sig av oss.

Vårt fokus på våra användares behov och önskemål gör att vår webbplats sticker ut framför våra konkurrenter. Vi förstår att våra användare vill kunna få låneinformation snabbt, och vill använda toppmodern teknik för att göra valet av lån så snabbt och enkelt som möjligt.